Η φιλοσοφία μας

16/09/2022 2023-05-12 14:31

Η φιλοσοφία μας

banner (2)

Η KEMISH είναι μια εταιρεία που προσεγγίζει την καθημερινή περιποίηση με ευλάβεια απέναντι στον άνθρωπο και τα ζώα .

Πολλά συστατικά καλλυντικών και μάλιστα φυσικών , προέρχονται από τα ζώα. Η KEMISH επέλεξε από την ίδρυσή της να μην χρησιμοποιήσει συστατικά ζωικής προέλευσης και να υιοθετήσει την φιλοσοφία των VEGAN, με σεβασμό στην ελευθερία των ζώων , την προστασία και την υπεράσπιση τους .

Είναι πλέον γνωστό ότι οι δοκιμές σε ζώα για τον έλεγχο της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας των καλλυντικών προϊόντων έχουν καταργηθεί σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία .

Τα προϊόντα μας έχουν αναπτυχθεί ώστε να περιέχουν εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες με το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό φυσικής προέλευσης . Δεν περιέχουν, συντηρητικά ( Παράρτημα V της ΕΚ 1223/2009 ) και γενετικά τροποποιημένα συστατικά (non-GMO).

Σαν εταιρία επιδιώκουμε, με επιμονή, να βρούμε τα πιο αγνά συστατικά που μπορεί να προσφέρει η φύση, μελετώντας παράλληλα τις ανάγκες της επιδερμίδας. Δημιουργούμε και προτείνουμε τις πιο κατάλληλες, αγνές  και προερχόμενες από τη φύση φόρμουλες, για κάθε τύπο δέρματος, χρησιμοποιώντας συνεχή επιστημονική έρευνα και υπεύθυνη διαχείριση πόρων.

Οι αξίες μας

 Υποστηρίζουμε οτι η υγεία, η εσωτερική ισορροπία και η θετική ενέργεια κάνουν τους ανθρώπους να λάμπουν. Για την ομάδα της KEMISH σημαίνει να εκτιμάς τον εαυτό σου, να αναγνωρίζεις τις ιδιότητές σου, να πιστεύεις στις δυνατότητές σου και να συμβιβάζεσαι μόνο με το καλύτερο. Ένας όμορφος εσωτερικός κόσμος, μας βοηθά να είμαστε και να φαινόμαστε όμορφοι…

Συμπεριφερόμαστε με καλοσύνη και αγάπη απέναντι στους ανθρώπου, στα ζώα, στο περιβάλλον μα πάνω απ’όλα στον εαυτό μας. 
                                                                                               Be Kind
                                                                                              Be Positive
                                                                                             Be Beautiful
KEMISH MOTO 1

has been added to you cart.Εμφάνιση καλαθιού